Članovi Foto kluba Fokus Ljubuški u okviru programa LjOF-a organiziraju radionicu pejzažne fotografije koja će se realizirati na slapovima Kravice u nedjelju s početkom u 14 sati.

Na jednosatnom kreativnom fotografskom druženju kroz praktični rad će se učiti i nadograđivati znanje o fotografiranju prirode.

“Bavit ćemo se teorijom svjetla, kadra, kontrasta i svim vizualnim elementima koji su važni za kvalitetnu fotografiju. Zato, ovim putem pozivamo sve ljubitelje fotografije na radionicu pejzažne fotografije namijenjenu svima koji vole prirodu i žele poboljšati svoje fotografsko znanje, te se upoznati s tehnikama koje se koriste u pejzažnoj fotografiji. Potrudit ćemo se da vam ponudimo lijepo iskustvo. Također, uz edukaciju, cilj radionice jest i umrežavanje fotografa s područja Ljubuškog. Za sudjelovanje na radionici potrebno je da imate fotoaparat ili mobitel, a prijaviti se možete na štandu Foto kluba Fokus koji se nalazi na Kravici ili poslati poruku na Facebook stranicu našeg fotografskog kluba”, poručili su iz Foto kluba Fokus.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!