Članovi Foto kluba Fokus Ljubuški u okviru programa LjOF-a organiziraju radionicu pejzažne fotografije koja će se realizirati na slapovima Kravice u nedjelju s početkom u 14 sati.

Na jednosatnom kreativnom fotografskom druženju kroz praktični rad će se učiti i nadograđivati znanje o fotografiranju prirode.

“Bavit ćemo se teorijom svjetla, kadra, kontrasta i svim vizualnim elementima koji su važni za kvalitetnu fotografiju. Zato, ovim putem pozivamo sve ljubitelje fotografije na radionicu pejzažne fotografije namijenjenu svima koji vole prirodu i žele poboljšati svoje fotografsko znanje, te se upoznati s tehnikama koje se koriste u pejzažnoj fotografiji. Potrudit ćemo se da vam ponudimo lijepo iskustvo. Također, uz edukaciju, cilj radionice jest i umrežavanje fotografa s područja Ljubuškog. Za sudjelovanje na radionici potrebno je da imate fotoaparat ili mobitel, a prijaviti se možete na štandu Foto kluba Fokus koji se nalazi na Kravici ili poslati poruku na Facebook stranicu našeg fotografskog kluba”, poručili su iz Foto kluba Fokus.

Radio Ljubuški