Andrej Kramarić imao je odličnu sezonu u svojem Hoffenheimu te su velika očekivanja i od njegova nastupa za Hrvatsku na Europskom nogometnom prvenstvu.

– Lijep i super osjećaj je vratiti se i biti tu s dečkima. Naravno da se ne vidimo tako često, sada nam je prilika da pokušamo napraviti nešto veliko. Motivirani smo, bit će nam zanimljivo, nadam se da ćemo ostvariti to što pokušavamo ostvariti, istaknuo je napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić

Osvrnuo se i na sezonu koja je iza njega.

– Ja se ne osjećam umorno koliko god da mi je sezona bila isprekidana i s koronom i sa sitnim ozljedama. Spreman sam i motiviran te imam energije i želje nastaviti gdje sam stao.

Kramarić se slaže da mu je statistički ovo jedna od najboljih sezona u karijeri.

– Golovi sve govore. Moram biti zadovoljan i pokušati tako nastaviti dalje. Naravno da neće biti lako. Kao klub nismo igrali najbolje. 

Kaže da je što se trenera tiče da je Julian Nagelsmann najbolji s kojim je radio.

– Zbog njegovih ideja, razmišljanja, pristupu treninzima i igračima. Svi igrači su prihvatili njegove ideje, a on je tražio najviše od svakog igrača. To sam još prije tri godine govorio da će po meni biti najbolji trener na svijetu, a već je i sada.

Govoreći o Bayernu i mogućem transferu u legendarni njemački klub, Kramarić kaže:

– Bilo bi lijepo ponovno se s njim susresti, ali prepustit ćemo to nekim drugim matematičarima, ističe.

Što se tiče ostanka u Hoffenheimu Kramarić kaže:

– Svi me stalno pitaju oko toga, da ne kažem, gnjave. Znaju da je meni u Hoffenheimu super, da sam zadovoljan sa statusom, ugovorom, načinom života. Vidjet ćemo što će biti, ulazim u zadnju godinu ugovora, na neki način ne mogu izgubiti u toj situaciji. Ja volim Hoffenheim, što god da se dogodi na Europskom, ja ću i dalje biti sretan. 

Što se tiče Hrvatske i Europskog prvenstva, kaže da mu je teško predvidjeti do kuda Hrvatska može doći.

– Križamo se s različitim grupama, s jakim protivnicima. Moramo biti realni, sigurno da ima trenutno puno boljih momčadi od nas. Mi smo ponovno potencijalno dobra ekipa, koja može napraviti čudesan rezultat, a doslovno možemo ispasti u grupi. Mislim da bi mogli puno napraviti, ali nikada ne znaš što stoji ispred nas, kakav će se dan dogoditi, potrebno je i sreće. Sudeći po onom što sam vidio i što osjećam, motivirani smo, imamo dobru ekipu, potencijalne mlade igrače, Luka je još uvijek tu. Prave riječi treba pokazati na terenu, a ne za stolom.  

Osvrnu se i na Wembley i 3:2 pobjedu Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2008. 

– Ne znam kakvo je stanje u Engleskoj, pisalo se da bi možda mogao biti pun stadion. Bit će zanimljivo vidjeti kako će igrači reagirati na navijače, većina igrača nije doživjela utakmicu s navijačima. To bi trebao biti dodatni motiv i energija, kako za njih tako i za nas. Da barem bude pun stadion, ističe. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!