Bivši svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji Stjepan Božić boravit će u subotu, 5. lipnja, u Širokom Brijegu gdje će održati seminar koji će se sastojati od tri treninga, priopćio je Boksački klub Široki Brijeg.

Prvi trening bit će za djecu od 9 do 14 godina koja se žele upisati u Boksački klub Široki Brijeg, a drugi trening otvoren je za sve one koji se žele okušati u ovoj plemenitoj vještini i odraditi trening s nekadašnjim boksačkim prvakom.

Organizatori navode i da će treći trening biti za članove Boksačkog kluba Široki Brijeg i Boksačkog kluba Brotnjo.

– Sretan sam što smo ovo uspjeli realizirati i što Stjepan dolazi u Široki Brijeg. Mislim da je ovo odlična prilika za svu djecu koju zanima boks jer nije mala stvar kada vam prvi trening vodi legenda tog istog sporta. Zato sam simbolično htio da ovim seminarom započne upis djece u naš klub. Naravno, upisi će se vršiti i nakon seminara, a pozivam i sve ljubitelje boksa da dođu i odrade trening sa Stjepanom jer sigurno neće požaliti, a bit će bogatiji za jedno ovakvo iskustvo. Znam koliko je meni pomogao i koliko sam pod njegovim mentorstvom napredovao i shvatio da je boks stvarno ono čime se želim baviti –  izjavio je osnivač BK Široki Brijeg Vinko Zadro.

Navedeni seminar podržali su i Damir Beljo i Emil Markić koji su potvrdili svoj dolazak u Široki Brijeg.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!