Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine starosti nastavlja se četvrtfinalnim dvobojima u kojima će se za plasman u polufinale U-21 Eura boriti i mlada hrvatska reprezentacija.

Izabranici Igora Bišćana od 18 sati na stadionu Ljudski vrt u Mariboru u četvrtfinalu igraju protiv Španjolske. Utakmicu ćete moći pratiti na Drugom programu HTV-a, a uvodna emisija počinje u 17.34.

– Dečki su svjesni da imamo veliku šansu, motivirani su da nešto naprave i mi svi oko njih smo tu da im pružimo tu šansu i budemo podrška. Kvalitetu imaju, istaknuo je hrvatski izbornik dan uoči utakmice.

Osim utakmice Hrvatske i Španjolske u Mariboru, Slovenija će ugostiti i četvrtfinalni dvoboj Portugala i Italije koji će od 21 sat igrati na stadionu Stožice u Ljubljani.



Preostala dva četvrtfinala igraju se u Mađarskoj. U 18 sati počinje susret Nizozemske i Francuske u Budimpešti, a od 21 sat u Szekesfehervaru na rasporedu je ogled mladih selekcija Danske i Njemačke.

U polufinalu 3. lipnja u Mariboru igrat će pobjednik dvoboja između Hrvatske i Španjolske protiv boljeg iz susreta Portugala i Italije, a u drugom polufinalu u Szekesfehervaru igrat će pobjednici četvrtfinalnih utakmica igranih u Mađarskoj.

Finale se igra 6. lipnja u Ljubljani.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!