Marijan Ćavar više nije igrač njemačkog Greuther Furtha.

Novi član Bundeslige odlučio je da ne produži ugovor sa Ćavarom i 23-godišnji bh. vezni nogometaš će nakon svega nekoliko mjeseci napustiti ovaj klub.

To je za javnost potvrdio sportski direktor Furtha Rachid Azzouzi.

“Odlučili smo da ne iskoristimo opciju produžetka suradnje s Marijanom. Ne vidimo način na koji bi se njegova minutaža povećala u narednoj sezoni, a njemu je važno da igra redovno”, priopćio je sportski direktor Furtha.

Nekadašnji kapetan mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nije se previše naigrao u Furthu i upisao je tek dvije minute u pobjedi protiv Wurzburgera od 4:1. Ćavar je prethodnih godina bio član Eintrachta iz Frankfurta. U ovaj tim je došao iz Zrinjskog 2017. godine za odštetu od oko 400.000 eura, ali samo jednom je istrčao na travnjak u dresu ekipe iz Frankfurta. 

Solidne partije je pružao na posudbi u Osijeku, no u Hrvatskoj nije ostao, da bi u siječnju ove godine otišao u Furth koji je ove sezone završio drugi u ‘Cvajti’i po drugi put u povijesti igrat će u Bundesligi. Ćavar je prošao sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine. Bio je kapetan U21 selekcije, a nastupio je i dva puta za A tim. Kakva će biti sudbina bivšeg igrača Zrinjskog vidjet će se u idućim danima. 

Izvor.Pogled.ba

error: Content is protected !!