U pravoj drami na Gripama Split je nakon produžetka svladao Zadar s 83:75 i smanjio zaostatak u finalu prvenstva Hrvatske na 1-2. Četvrta utakmica, u seriji koja se igra na tri pobjede, na rasporedu je već u srijedu na Gripama s početkom u 20 sati.

– Da budem iskren, prije utakmice sam pomoćnicima rekao da je najbolji scenarij da okrenemo minus 15 i pobijedimo u gusto. Ova bi nam pobjeda trebala vratiti samopouzdanje jer, htio ili ne htio, malo počneš sumnjati u sebe nakon pet uzastopnih poraza od istog suparnika. Sad smo pokazali da možemo, rekao je trener Splita Mile Karakaš.

– Imali smo 16 razlike, dobar početak utakmice, međutim već u drugoj četvrtini od onog incidenta izgubili smo ritam. Split je tu došao do poluvremena na 6 razlike zaostatka, mi smo veći dio treće četvrtine održavali prednost, međutim na kraju smo donosili loše odluke u završnici i ušlo se u produžetak, gdje su bili bolji od nas. Mislim da smo gledali jednu zanimljivu utakmicu u kojoj je Split pobijedio, tako je to u doigravanju. Bez obzira na puno grešaka mi smo opet bili u prilici dobiti i dalje imamo prednost, u srijedu je nova utakmica, pokušat ćemo biti bolji, rekao je Veljko Mršić, trener Zadra.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!