Tek što je sezona u bh. Premijer ligi završila, u redovima HŠK Zrinjski nakon neuspjeha koji je okrunjen izostankom iz europskih natjecanja krenulo je preslagivanje svlačionice, te dolasci novih nogometaša. Nakon Miroslava Iličića i Igora Postonjskog koji bi u narednim danima trebali postati novi Plemići, u Zrinjski će stići nova pojačanja. 

Nova sezona Premijer lige BiH počinje već 17. srpnja, a u redovima Plemića će kao i obično biti dosta novih imena.
Nova dva pojačanja bi mogla doći iz Premijer lige Bosne i Hercegovine. Član mostarskog kluba postat će i doskorašnji golman tuzlanske Slobode Luka Kukić (25).

Kako naš portal doznaje, dogovor između Zrinjskog i 25-godišnjeg čuvara mreže već je postignut i on će ubrzo postati igrač šesterostrukog prvaka BiH u čije redove dolazi kao slobodan igrač. 
Kukić je rođen u Mostaru, karijeru je počeo u Posušju, ali većinu karijere proveo je u Hrvatskoj, gdje je nastupao za Imotski, Split i Osijek.

Godinu dana proveo je i u Poljskoj, gdje je nastupao za Koronu Kielce, a član Slobode je bio od rujna prošle godine.

Drugo ime koje se spominje u kontekstu dolaska u Mostar je krilni nogometaš FK Sarajevo Ivan Jukić, no njegov dolazak neće biti lagan jer ugovor s klubom s Koševa ga veže do 2024. godine.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!