Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odbilo je žalbe FK Olimpik Sarajevo i FK Mladost Doboj-Kakanj na odluku Prvostupanjskog povjerenstva da im uskrati dobijanje licence za nastup u naredno sezoni Premijer lige BiH.

“U prostorijama NS BiH je 31. svibnja 2021. godine održan nastavak sjednice Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje klubova. Na sjednici se odlučivalo po dostavljenim žalbama FK Olimpik Sarajevo i FK Mladost Doboj-Kakanj na odluke Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje klubova o odbijanju izdavanja licenci ovim klubovima za učešće u natjecanju Premijer lige BiH za sezonu 2021/22“, priopćeno je danas iz NS BiH.

U priopćenju se ističe da je nakon provedene procedure u skladu s odredbama Pravilnika o licenciranju klubova za učešće u natjecanju Premijer liga BiH Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova NSS BiH je donijelo sljedeće odluke:

“Odbija se žalba FK Olimpik iz Sarajeva i u cjelosti se potvrđuje odluka Prvostupanjskog povjerenstva o odbijanju izdavanja licence za natjecanje u Premijer ligi BiH za sezonu 2021/2022; Odbija se žalba FK Mladost iz Doboj-Kaknja i potvrđuje se odluka Prvostupanjskog povjerenstva o odbijanju izdavanja licence za natjecanje u Premijer ligi BiH za sezonu 2021/2022.“

Odluke Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje klubova NS BiH su konačne.

/HMS/

error: Content is protected !!