Trener Osijeka Nenad Bjelica nedavno je optužio novog vratara Dinama kako je kao član Rijeke, protiv Osijeka igrao za Modre.

Nenad Bjelica se u svojim izjavama dotaknuo Dinamovih posuđenih igrača i njihovom omjeru po klubovima u HNL-u te je komentirao Rijeku koju je nazvao “korporacija” u kojoj je uperio prstom u Ivana Nevistića zbog zadržavanja utakmice. 

– Ono što me najviše potaknulo da to izgovorim je ta utakmica u Rijeci u kojoj i njima i nama trebaju bodovi. Vratar Dinama na posudbi u Rijeci zadnjih 10-15 minuta zadržava igru. Dakle, igra za nekog trećeg. To je bilo jako ružno i zbog toga sam reagirao, rekao je Bjelica.  

Novi vratar Dinama odgovorio je treneru Osijeka na društvenim mrežama.

– Kratak osvrt na paušalne, neutemeljene i nepotrebne izjave gospodina Bjelice u javnom prostoru. Četiri utakmice GNK Dinamo vs HNK Rijeka u sezoni 2020./21., dva puta izabran za igrača utakmice od strane Sportskih novosti. Uvlačenje mene kao pojedinca koji časno i profesionalno odrađuje svoj posao u teorije zavjere smatram potpuno nepotrebnim. Opravdanje neostvarenih ambicija preko mog imena je u najmanju ruku nekorektno. Gospodinu Bjelici želim svu sreću u nastavku karijere, napisao je Nevistić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!