Užasne vijesti stižu iz Italije. Nogometaš Giuseppe Perrino (29) preminuo je u Poggiomarinu blizu Napulja na utakmici organiziranoj u čast njegovu bratu Roccu, kako se vjeruje, od srčanog udara. On se bavio biciklizmom, a poginuo je na treningu 2018. s 24 godine, također od srčanog udara, piše 24sata.hr.

U nogometnom centru Cagiannello redovito se održavaju utakmice u čast preminulih mladih sportaša, a ove godine bio je posvećen Roccu i još jednoj osobi.

Giuseppe se srušio tijekom utakmice i izgubio svijest. Hitna mu je brzo pružila pomoć, ali nije ga mogla spasiti. Preminuo je na terenu, srce nije izdržalo. Tijelo su mu poslali na obdukciju kako bi utvrdili točan uzrok smrti.

Bio je vezni igrač, nastupao za Parmu i mnoge niželigaške klubove: Sapri, Ebolitanu, Bellariju, Vigor Lameziju, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte i Solofru.

Gradonačelnik Napulja Maurizio Falanga otkazao je ceremoniju za Dan Republike na kojoj su Gradsku vijećnicu planirali osvijetliti bojama talijanske zastave.

– Izražavamo sućut obitelji koja je već prolazila kroz patnju i pružam podršku cijele zajednice. Nažalost, Giuseppe je ponovno sa svojim voljenim bratom. Bio je jako dobar, išao na probe u dobre klubove, otac ga je često pratio na utakmicama – rekao je gradonačelnik Napulja.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!