Direktor KK Zadra Željko Žilavec izjavio je nakon jučerašnjeg finala prvenstva Hrvatske u Kupu da mu je nakon svega laknulo, ali i da ne zna što će biti s obzirom na cijelu situaciju.

Nakon brojnih, uglavnom neslužbenih informacija, koje su kolale uoči same utakmice, na kraju je u dvoranu ušlo oko 5000 ljudi, stvorilo vrhunsku atmosferu i pomoglo Zadru na putu do naslova prvaka.

 – Iskreno, ne znam koliko ih je bilo, ali sve su to prijatelji kluba. S obzirom na odgovore koje smo dobivali, nije nam bilo svejedno, a odluka je pala pola sata prije utakmice. Naravno, rizik je postojao, ali mislim da su navijači reagirali odlično i veliko im hvala na ponašanju i podršci, rekao je Žilavec za Radio Zadar.

Nakon što se velika skupina ljudi okupila pred Višnjikom, donesena je odluka da ih se pusti unutra, a u klub bi mogla doći uskoro i kazna.

 -Sezona je bila duga i naporna za sve i trebat će vremena da se sve skupa malo slegne. Sigurno da treba i malo proslaviti. Osvojili smo duplu krunu drugi put u povijesti, juniori su nam prvaci države, mislim da možemo biti zadovoljni. Ali idemo dalje, vjerujem da ćemo u budućnosti imati još razloga za veselje, zaključio je direktor KK Zadra.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!