Hrvatska nogometna reprezentacija od 20.45 sati u Bruxellesu protiv Belgije igra posljednju pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva.

SASTAVI

BELGIJA: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – Castagne, Tielemans, Dendoncker, Chadli – Mertens, Carrasco – Lukaku

HRVATSKA: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Barišić – Brozović, Kovačić – Rebić, Modrić, Perišić – Petković

Belgija na Euru igra u skupini s Rusijom, Finskom i Danskom. Hrvatsku prije Češke i Škotske, iduću nedjelju 13. lipnja čeka prvi susret na europskoj smotri protiv domaćina Engleske na Wembleyju.

– Igramo protiv najbolje momčadi na svijetu prema Fifinoj ljestvici, prema Belgijancima imamo veliki respekt. Svaka nam je utakmica jaka važna, jednako kao i rezultat, koji generira dobru atmosferu, daje samopouzdanje i motiv. Bit će nam jako teško, ali to je za nas veliki izazov, neposredno pred nastup na Europskom prvenstvu. Obje momčadi žele dobar rezultat, ali najvažnije je da ne bude ozljeda, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

– Hrvatska je reprezentacija s vrlo izraženim natjecateljskim duhom, završili su drugi  na Svjetskom prvenstvu. Tehnički su vrlo kvalitetni u veznom redu i za nas će to biti odlična provjera uoči početka Europskog prvenstva, rekao je belgijski izbornik Roberto Martinez uoči utakmice.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!