U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Eura nogometna reprezentacija Hrvatske je u nedjelju u Bruxellesu izgubila od Belgije sa 0-1 (0-1), a jedini pogodak postigao je Romelu Lukaku u 38. minuti.

Mateo Kovačić rekao je nakon utakmice da su dobro krenuli u utakmicu, a zatim bezveze primili gol. Ističe da je bilo i dobrih stvari, ali i onih koje treba poboljšati.

–  Ali tako je bilo i uoči Rusije protiv Brazila. Mislim da smo spremni za Euro, rekao je Mateo Kovačić.

– Malo nam fali igrača gore, dolazaka iz drugog plana. Luka i ja dosta smo se povukli. Bilo je teško. Bila je dobra utakmica, zasluženo su pobijedili. Najvažnije je kako ćemo na Euru krenuti s prvom utakmicom, ako krenemo dobro, diže se samopouzdanje, rekao je hrvatski veznjak za Novu.

Bruno Petković 
je istaknuo da su napravili napredak u odnosu na prošlu utakmicu jer je Belgija teži protivnik od Armenije.

– Prilagođavam se na drugačijoj poziciji. Mislim da idem u dobrom smjeru, mogu još i bolje i ne bojim se Engleske, zaključio je Petković.

BELGIJA: Courtois – Vertonghen (Vermaelen 46), Denayer, Alderweireld – Chadli (Thorgan Hazard 71), Dendoncker (Eden Hazard 81), Tielemans, Castange – Carrasco (Doku 81), Lukaku, Mertens (Vanaken 68).
HRVATSKA: Livaković – Barišić (Gvardiol 46), Ćaleta-Car, Vida, Vrsaljko – Brozović – Kovačić (Vlašić 61), Modrić – Perišić (Oršić 80), Rebić (Kramarić 61)- Petković (Brekalo 70).
STRIJELAC: 1-0 Romelu Lukaku (38).
STADION: Kralj Baudouin
SUDAC: Aytekin (Nje)

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!