Ljubuški tenisač Tomislav Brkić i Srbin Nikola ČaČić nisu se uspjeli plasirati u polufinale Ronald Garrosa u konkurenciji parova.

Brkić i Čačić su bili fantastični u prethodnim mečevima i sve su iznenadili svojim odličnim igrama i plasmanom u četvrtfinale Grand Slama u Parizu.

Međutim, ovaj dvojac danas nije imao snage slaviti u okršaju protiv Herberta i Mahuta koji su uspjeli pobijediti sa 2:0 u setovima i na kraju se plasirati u polufinale.

Brkić i Čačić su se odlično borili u prvom setu i pružili odličan otpor Herbertu i Mahutu. Na kraju smo gledali tie-break koji su nažalost dobili Hebert i Mahut sa 7:5 i poveli sa 1:0 u setovima.

U drugom setu igra Brkića i Čačića se u potpunosti raspala što su njihovi protivnici znali iskoristiti.

Bilo je jasno da su Brkić i Čačić uložili veliku energiju u prvi set koji nisu uspjeli dobiti, te su u drugi set odigrali znantno lošije.

Herbert i Mahut su odmah došli do breaka, a zatim su nastavili igrati odlično. Nakon 20 minuta igre u drugom setu vodili su već sa 5:0.

Potom su Brkić i Čačić na svoj servis smanjili na 5:1, ali to je bilo sve od njih. Već u narednom gemu Herbert i Mahut su sve završili i slavili sa 6:1 u drugom setu, te su se plasirali u polufinale Roland Garrosa.

Roland Garros, četvrtfinale:

Brkić/Ćaćić – Herbert/Mahut 0:2 (6:7, 1:6)

Radio Ljubuški/sportsport.ba

error: Content is protected !!