ePostShop Hrvatske pošte Mostar pozicionirao se kao prepoznatljiva internetska trgovina na području Bosne i Hercegovine. Kombinacija logističkih usluga i online prodaje prepoznata je kao kvalitetna platforma za daljnji razvoj ePostShopa. Osim filatelije, na ePostShopu kupci mogu pronaći bogatu ponudu dodatne opreme za mobitele, malih kućanskih uređaja, ekoproizvoda, vinoteke, znanstvene i stručne literature ili školskih udžbenika.

Prednost prodaje proizvoda preko ePostShopa je što prodavači jednostavnim pristupom svojoj online trgovini lako mogu upravljati ponudom, dok se Hrvatska pošta Mostar brine za promociju i dostavu tih proizvoda. Želja nam je u budućnosti širiti suradnju s malim obrtima, proizvođačima i tvrtkama te tako društveno odgovornim poslovanjem pružiti podršku kvalitetnim domaćim proizvodima. Broj kupaca i narudžbi svakodnevno raste, tako, po ukupnom broju narudžbi, u 2020. godini bilježimo rast od gotovo 170%, dok je u prvim mjesecima 2021. također postignut značajan prodajni rezultat.

Na ePostShopu većinu kupaca čine žene (52,2%) dobi od 25 do 34 godine, a najviše kupnji obavlja se mobitelom. Zbog svega navedenoga, ova internetska trgovina uskoro postaje još funkcionalnija, modernija i preglednija. Poboljšano iskustvo kupnje očitovat će se kroz kompletan redizajn i podjelu asortimana koji će našim korisnicima omogućiti jednostavniji i brži proces narudžbe. Upravo zahvaljujući logističkoj potpori Brze pošte 1323, na ePostShopu možete naručiti željene proizvode i za vama drage osobe, poslati rođendanske darove ili čestitati nove životne događaje.

Dovoljno je pri kupnji odabrati posebnu adresu za dostavu paketa. Nakon što u nekoliko jednostavnih koraka kupac odabere željene artikle i potvrdi narudžbu, Brza pošta 1323 preuzima paket i dostavlja ga na odabranu adresu. Platiti se može karticom ili pouzećem – ovisno o preferenciji kupca. Inovacija i digitalizacija glavne su smjernice za budućnost ePostShopa kojim želimo našim korisnicima olakšati svakodnevni život i prilagoditi se novim navikama online kupnje.

Izvor:vecernji.ba