Hrvatski nogometaši u nedjelju otvaraju EURO protiv Engleske. O pripremama u Rovinju i atmosferi u redovima Vatrenih govorili su Ante Rebić i Domagoj Bradarić.

Član novog francuskog prvaka Lillea Domagoj Bradarić, hrvatskoj A vrsti priključio se nakon poraza mlade reprezentacije u četvrtfinalu Europskog prvenstva od Španjolske.

– Odradili smo par treninga s prvom ekipom, mi koji smo se priključili iz U-21 reprezentacije. Treninzi su dosta dobri, svi idu sto posto, ekipa je kvalitetna i sada radimo na taktici, rekao je Bradarić.

– Što se tiče mene i mojih nastupa, na početku je bilo jako dobro, a na izborniku je da odluči. Ja sam tu da radim, nadam se svojoj prilici i vidjet ćemo što će biti, kaže Bradarić koji s izbornikom Zlatkom Dalićem još nije konkretno razgovarao.

Domagoj Bradarić imao je sedam godina kada je Hrvatska pobijedila Englesku na Wembleyju i time joj ‘uzela’ nastup na Euru 2008. Za Vatrene je te 2007. igrao i sadašnji kapetan Luka Modrić.

– Ne sjećam se puno te utakmice, a za Luku mogu reći svaka čast da s toliko godina drži takav nivo. Velika je čast biti dio ove ekipe s njim i nadam se da će igrati još neko vrijeme, izjavio je Bradarić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!