Hrvatski nogometni reprezentativci Ante Rebić i Domagoj Bradarić govore o stanju u reprezentaciji i pripremama uoči početka Europskog nogometnog prvenstva.

Hrvatska prvu utakmicu igra u nedjelju protiv Engleske.

– Pripremamo se dobro za prvu utakmicu, analizirali smo utakmicu s Belgijom. Vidjeli smo koji su nam bili nedostatci, svaki dan analiziramo Engleze i mislim da ćemo biti spremni, rekao je Rebić.

Kalkulacije? Lakši put mogao bi čekati Vatrene ako ćemo u osminu finala s drugog mjesta, a ne s prvog.

– Iskreno, nismo previše trošili riječi oko toga, sigurno je da, ako želimo daleko dogurati, morat ćemo kad tad igrati s jakim reprezetacijama. Kod nas, kao i na Svjetskom prvenstvu, nema kalkuliranja. Želimo svaku utakmicu pobijediti i dogurati što dalje.

– Engleska je jedan od favorita za osvajanje Eura, nemaju neke slabe točke, imali su stopere u finalu Lige prvaka. Mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo i pokušati pobijediti. Prva utakmica je važna, ali nije presudna, nama je cilj proći skupinu. Ako i ne pobijedimo prvu utakmicu, imamo i dalje šanse, rekao je Rebić.

Na treningu izbornik Zlatko Dalić pokušao je i formaciju s njime u samoj špici.

– Svatko će igrati ono što mu izbornik kaže, nemamo se što žaliti oko toga, to je pitanje za izbornika, ja sam spreman. Imao sam problema s listom, ali sada je sve u redu.

– U klubu sam igrao i čistu špicu kad nije bilo Ibrahimovića, ako budem tu igrao, to mi neće predstavljati nikakav problem.

Zanimalo je novinare i što misli o kapetanu Luki Modriću, koji s 35 godina može igrati na vrhunskoj razini, nakon naporne sezone.

– Ulaže vjerojatno dosta u sebe, ne znam tajnu, to morate pitati njega, ali ima još dosta igrača koji igraju na vrhunskom nivou s više od 35 godina.

– Šteta je što neće biti navijača, ali već godinu dana igramo pred praznim tribinama. Možda će nam biti čudno kad se vrate, zaključio je hrvatski krilni napadač.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!