Erlin Haland je izabrao klub u kojem želi nastaviti karijeru uspije li itko izdašnom ponudom nagovoriti Borussiju Dortmund da ga proda. Interes za uslugama 20-godišnjeg norveškog napadača pokazuju mnogi najbolji i najbogatiji europski klubovi, među njima i Real Madrid, Barcelona i Paris Saint-Germain. Nijedan od njih nije Halandov izbor, on bi karijeru želio nastaviti u redovima europskog prvaka Chelseaja.

Tvrde to engleski mediji, dodajući da bi Haland bio završni dio slagalice menadžera Thomasa Tuchela, kojem treba napadač da bi se uključio u borbu za vrh engleskog prvenstva.

Pozivajući se na norveške medije, engleski izvori tvrde da Chelsea unatoč visokim traženjima Dortmunda intenzivno radi na tom transferu za koji se pretpostavlja da će se kretati negdje oko 170 milijuna eura, piše Index.hr.

Bude li tako, Halandov transfer bit će treći najveći svih vremena. Skuplji su bili tek prelasci Neymara iz Barcelone u PSG (222 milijuna eura) i Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG (180 milijuna eura).

/HMS/