Bh. reprezentativac i nogometaš Barcelone Miralem Pjanić uspješno je presadio kosu nakon što je dobio slobodan mjesec kako bi cijeli proces protekao bez problema. Ovaj generalno rutinski zahvat, točnije transplantaciju, Pjanić je uradio u tajnosti, no na internetu su vremenom postale viralne fotografije na kojima se vidi da nema prepoznatljivu frizuru i da je trenutno bez kose, piše Klix.ba.  Saznajemo i to da mjesec od zahvata Pjanić kao nogometaš ne bi mogao trenirati pa se slobodno može reći da je na najbolji način iskoristio trenutnu pauzu između dvije sezone.

Također, na svom Instagram profilu Pjanić je posljednjih tjedan objavljivao samo fotografije na kojima nosi šešir, a između ostalih i onu kada je dolazio u Kalesiju. Naš igrač nije igrao za reprezentaciju BiH u posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske, jer ga je selektor Petev, baš kao i kapitena Edinu Džeku, poštedio tih mečeva, pa je upravo taj slobodan period poslužio našem igraču da obavi ovu transplantaciju, a da mu to ne utječe na treninge.

Pjanić bi idućeg ljeta već mogao promijeniti klub s obzirom na to da je Barcelona zadržala trenera Ronalda Koemana, koji prethodne sezone nije previše računao na našeg igrača, već ga je, s druge strane, često u potpunosti stavljao u drugi plan. Naš igrač se najviše povezuje s povratkom u Juventus.

Izvor:klix.ba

error: Content is protected !!