Marko Livaja ostaje u Hajduku, objavio je splitski klub sjajnim videom na Facebooku.

Poznati su i detalji dogovora splitskog kluba i 27-godišnjeg nogometaša koji je u Hajduk došao prije pola godine i koji je u 17 nastupa zabio sedam golova i namjestio osam te u kratkom periodu postao najbolji igrač momčadi. Klub i igrač su postigli dogovor o produženju ugovora do ljeta 2024. godine, a Livaja će od sada nositi dres s brojem 10. 

Uspjela je velika akcija navijača

Hajdukovi navijači tjednima su na sve načine molili sjajnog centarfora da ostane u klubu i sljedeće sezone jer mu ugovor istječe posljednjeg dana lipnja. Koristili su na društvenim mrežama hashtag #livajaostani, a danas je Hajduk obradovao navijače videom uz hashtag #livajaostaje. To znači da će Livaja voditi Hajduk u europskim nastupima u Konferencijskoj ligi, a ranije je rekao da mu je cilj osvojiti naslov prvaka s Hajdukom.

“Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve”, rekao je Livaja.

Livaja je karijeru počeo u Hajduku, iz kojeg je prije 11 godina otišao u milanski Inter. Kasnije je igrao za Lugano, Cesenu, Atalantu, Rubin, Empoli, Las Palmas i AEK, koji je nakon tri godine u veljači napustio kao slobodan igrač.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!