TV voditeljica i manekenka Korana Gvozdić posvetila je dirljivu objavu na Instagramu sinčiću Oliveru progovorivši o izazovnom razdoblju nakon njegova rođenja, piše Jutarnji list.

Oliver Šarić došao je na svijet nekoliko tjedana prije termina, pa su beba i mama morali dulje ostati u bolnici. Mališan se rodio 13. travnja 2021., a Korana i njezin partner komičar Ivan Šarić, vijest o rođenju čuvali su daleko od javnosti sve do 27. svibnja.

– On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo… Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 – on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu”, napisala je Korana u emotivnoj objavi uz fotografiju ispred Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

‘Čestitam! Pravi ste borci!! Nek vam sada zajednički dani budu malo mirniji i jednako sretni’, ‘Rasplakala si me. Svu sreću i radost vam želim od srca’, ‘Ne mogu zamisliti koliko je dugih tih 5 tjedana bilo.. Lavica si.. Pokazala si da nema ništa jače od majke i majčine ljubavi. Moj naklon do poda!, napisali su u komentarima.

– Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha – Oliver. 13. 4. 2021.”, napisala je Korana uz prvu objavu o rođenju i fotografiju s bebom. 

Korana Gvozdić i Ivan Šarić u vezi su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. 

PIŠE PSD

error: Content is protected !!