Prije dva mjeseca se doznalo kako se redateljica, aktivistica i glumica, 39-godišnja Jelena Veljača zaručila za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Njenim pratiteljima je već i otprije moglo biti jasno da je sretno zaljubljena jer je često dijelila fotografije sa svojim dečkom na Instagramu, a sada Story doznaje da se par namjerava vjenčati ove subote.

Njihova ljubav stavljena je na test kada su se uselili zajedno u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici nakon što je njen prijašnji nastradao u potresu. Zajednički im se život svidio i odlučili su ozakoniti svoju vezu. Vjenčanje će se održati u samom centru Zagreba kao i njene prošle svadbe.

Jelena Veljača više je puta rekla kako vjeruje u brak i vječnu ljubav iako je do sada bila već dva puta udata i razvela se. S glumcem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku 2009. do 2012. godine, a zatim je tri godine bila s još jednim kolegom glumcem Draženom Čučekom. Razveli su se 2018. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima jer zajedno imaju kćer Lenu. I Vito ima djecu iz prvog braka s Jelenom Mesić Turšić, pomoćnicom direktorice Sektora za turizam HGK od koje se razveo u lipnju prošle godine.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!