Šef SDP-a sretnu vijest o prinovi otkrio je u veljači ove godine te istaknuo koliko je presretan zbog povećanja svoje obitelji. Sada su on i supruga konačno dočekali upoznati svog mališana, piše Gloria.

Šef SDP-a Peđa Grbin ima velikih razloga za sreću. Njegova deset godina mlađa supruga, medicinska sestra Altana Hodžić Grbin rodila je njihovo prvo dijete, saznajemo iz pouzdanih izvora. U njihovu obitelj stigao je dječačić, o čijem skorom dolasku su se pohvalili prije nekoliko mjeseci.

“Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo”, rekao je u veljači Grbin za Jutarnji list.

Njegova supruga Altana tada je bila trudna već šest mjeseci, a znali su i spol.

“Supruga treba roditi početkom ljeta, a nedavno smo saznali da nosi dečkića. Prije nekoliko dana baš smo bili na ultrazvuku i jednostavno vam ne mogu opisati tu sreću koju sam osjetio kad sam vidio sina na snimci kako maše rukicama. Neopisiva sreća”, rekao je tada Grbin te dodao da ga je i pomalo strah, posebice jer beba dolazi u vrijeme pandemije.

“Naravno da me strah i brinem se. I kad sam krajem prosinca bio u samoizolaciji jer sam bio na sastanku sa zaraženom osobom strahovao sam da nisam ja zaražen, ali još više da ne zarazim suprugu. Iako, liječnici s kojima sam bio u kontaktu uvjeravali su me da nema povezanosti visokog rizika covida-19 i trudnoće, no kad se nađete u takvoj neizvjesnoj situaciji, teško je ne strahovati”, priznao je.

Altana je, kaže, odlično podnosila trudnoću.

“Redovito posjećuje liječnika, sluša sve njegove savjete i čuva se”, otkrio je šef SDP-a koji je prije dolaska sina na svijet uređivao njegovu sobu.

Supružnici su u braku već četiri godine, od 2017., a vjenčali su se u tajnosti nakon dvije godine veze.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!