Osebujna splitska ‘vampirica’ koju smo donedavno gledali u showu ‘Ljubav je na selu’, a prije toga u ‘Večeri za pet’, od jeseni bi mogla biti nova natjecateljica kontroverznog srpskog showa ‘Zadruga’.

Kako saznajemo Olja Einfalt Mihovilović dobila je ponudu da uđe u kuću u Šimanovcima pokraj Beograda odakle se emitira ‘Zadruga’ na kanalu Pink televizije.

Četvrta sezona showa koji je gledan i u Hrvatskoj uskoro se završava, a njegova je posebnost u tome što traje punih devet mjeseci.

Kad smo nazvali Olju da je pitamo hoćemo li je od jeseni gledati u ‘Zadruzi’ rekla nam je da se malo strpimo jer ćemo uskoro sve saznati.

image

– Ne mogu vam više od toga kazati, bit će još prilike da pričamo na tu temu, tajnovita je ‘vampirica’.

U nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala je kako bi voljela sudjelovati u srpskim reality emisijama poput ‘Zadruge’ i ‘Parova’.

– Bilo bi mi zanimljivo, zašto ne? Svakako bi to bila jedna nova odskočna daska. Idealist sam i tamo bih ušla isključivo da ispravim krive drine. Osim toga, volim upoznavati nove ljude, malog, običnog čovjeka. Za mene su oni izvor inspiracije, kazala je Olja.

PIŠE VINKO PAIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!