Chris Paul postigao je 17 koševa uz 15 asistencija bez izgubljene lopte u 123:98 pobjedi Phoenix Sunsa protiv Denver Nuggetsa čime je njegova momčad došla do 2-0 u seriji u polufinalu Zapadne konferencije.

Devin Booker postigao je 18 koševa za Sunse koji su upisali petu uzastopnu pobjedu u doigravanju, a prve dvije utakmice ove serije s prosječnom prednošću od 21 poen.

Nikola Jokić, koji je jučer proglašen za MVP-ja NBA lige, zabilježio je 24 koševa uz 13 skokova i šest asistencija usprkos tome što nije uopće igrao cijelu posljednju četvrtinu.

Treća utakmica igra se u petak navečer u Denveru.

Kod Sunsa Mikal Bridges zabio je 16 koševa, a Deandre Ayton dodao je 15 uz 10 skokova. Phoenix je pogodio 18 od 38 trica što je sjajnih 47.4 posto. Hrvatski reprezentativac Dario Šarić vratio se u rotaciju te zabio osam koševa uz četiri skoka za 16 minuta igre.

Samo su trojica bila dvoznamenkasta kod Denvera uz Jokića, Paul Millsap (11), Michael Porter Jr. (11) i Will Barton (10).

Phoenix je vodio 52:42 na poluvremenu, a ključnu prednost napravio u prve dvije minute treće četvrtine kad je vodstvo otišlo na 19 koševa razlike.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!