Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho poručio je engleskom izborniku Garethu Southgateu da “oslobodi svoje napadačke zvijezde” i napadne Hrvatsku.


– Ako želite biti uvjerljivi, morate imati kontrolu nad utakmicom. Kako možeš biti uvjerljiv ako nemaš loptu?, kazao je Mourinho u razgovoru za talkSPORT-u.

Bivši menadžer engleskih klubova Chelsea, Manchester Uniteda i Tottenhama, smatra kako bi “Gordi Albion” trebao težiti dominaciji i pokušati preuzeti kontrolu nad Hrvatskom.

Mourinho smatra kako bi protiv “Vatrenih” trebali zaigrati Phil Foden, Mason Mount Jack Grealish, a ispred njih Harry Kane.

– Kad imate dobar vezni red kakav ima Engleska s napadom koji ima, Engleska ima sve, kazao je Mourinho odgovorivši na pitanje može li Engleska osvojiti turnir.

– Može 100 posto, naravno da može i naravno da ima potencijal. Mislim da bi trebali biti pozitivni, trebali bi vjerovati u sebe, trebali bi ulaziti u svaki meč misleći da ga mogu dobiti, poručio je novi trener Rome.

Portugalac bi na “Vatrene” poslao sastav: Henderson – ChilwellMingsStonesWalker – RicePhillips – Grealish, Mount, Foden – Kane

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!