U ‘Amfori’ u Ljubuškom 23. lipnja svoju hit komediju ‘Kakva ti je žena takav ti je život’ izvest će Dragan Marinković – Maca s početkom u 21 sat.

Predstava koja je u samo 20 mjeseci postojanja oborila sve rekorde gledanosti nasmijat će i hercegovačku publiku u prekrasnom ambijentu novootvorenog objekta ‘Amfora’, oazi hercegovačkog kamenjara koja će postati hot spot ljetne zabave.

Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, ali i Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja. Ova predstava će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca u predstavi na lucidno humorističan način protkan vrhunskom satirom publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Ovo će biti večer u kojoj će ljubitelji komedije uživati ne samo u odličnoj predstavi, nego i gastro ponudi ‘Amfore’. Upravo za ovu večer će biti osigurane posebne cijene za gastro ponudu, te Aperol Spritz, budući će konzumenti ovog pića dobiti mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti originalni i potpisani dres Luke Modrića.

Ulaznice za predstavu dostupne su na prodajnim mjestima: ‘Amfora’ (Ljubuški, caffe bar ‘Bell Ami’ (Ljubuški) i info pult Mepas Mall-a (Mostar), navodi se iz agencije PRimera.

Izvor: Ljportal.com

error: Content is protected !!