Veznjak Chelseaja Mason Mount (22), koji će vjerojatno biti u engleskoj početnoj postavi protiv Hrvatske u nedjelju u 15 sati na Wembleyju, istaknuo je da mu je Luka Modrić uvijek bio igrački uzor te da je pozorno pratio njegove igre još dok je hrvatski kapetan bio u Tottenhamu.

– Modrić mi je uvijek bio igrački uzor. Pozorno sam pratio njegove igre još dok je bio u Tottenhamu. A onda smo igrali jedan protiv drugoga u ovogodišnjem polufinalu Lige prvaka. Malo mi je bilo čudno igrati protiv njega jer sam ga toliko puta gledao. No biti obožavatelj nekog igrača dobro dođe kad igraš protiv njega, jer sam dobro upoznao njegove poteze. Igranje protiv Modrića mnogo mi je pomoglo jer želite igrati velike utakmice kao on i želite naučiti kako se nositi s pritiskom, izjavio je Mason Mount za britanske medije.

Nakon polufinalne utakmice u Madridu, koja je završila 1-1, Mount se kući vratio s Modrićevim dresom.

– Prije prve utakmice razgovarao sam sa svojim suigračem Mateom Kovačićem o tome bih li mogao dobiti Lukin dres. Kovačić mi je rekao da Modrić voli mijenjati dresove i dobio sam ga u Madridu. No ja sam mu zaboravio dati svoj dres, pa me to tražio u uzvratu. Bilo mi je to nešto posebno, da Luka želi moj dres. Nakon susreta smo razgovarali i poželio mi je sreću u sljedećim utakmicama. Bio sam ushićen, dodao je Mount.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!