Napadač Širokog Brijega Stipe Jurić (22), a ujedno i najbolji strijelac Plavih s Pecare, mogao bi ovoga ljeta promijeniti destinaciju.

Napadač iz Tomislavgrada koji je prošao Školu nogometa NK Široki Brijeg dobio je ponudu koja se nije mogla odbiti i on će nakon više od četiri godine seniorskog nogometa na Pecari napustiti klub.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, nova destinacija mladog napadača bi trebala biti Poljska, točnije LSK Lodz.

Riječ je o poljskom drugoligašu koji se bori za ulazak u prvu ligu, a nakon 34 odigrana kola zauzeo je peto mjesto na ljestvici. Ovaj klub će u polufinalu doigravanja za prvu ligu igrati protiv Arke Gdynia, dok drugo polufinale čine GKS Tychy i Gornik Leczna, piše Jabuka.tv.

Pobjednici polufinalnih dvoboja ulaze u finale doigravanja, gdje će pobjednik istoga ući u prvi rang poljskog nogometa Ekstraklasu.

Jurić je u protekloj sezoni bio najbolji strijelac Širokobriježana u svim natjecanjima, a ubilježio je ukupno 10 pogodaka (devet u prvenstvu i jedan u kupu) a k tome je dodao i jednu asistenciju.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, Širokom Brijegu bi trebala pripasti i novčana odšteta jer je Jurić imao još godinu dana ugovora, ali za sada nije poznat točan iznos.

Napadač bi u novom klubu trebao biti predstavljen u idućim danima, a već je obavio liječničke preglede. Njegov dosadašnji klub morat će tako u potragu za novim napadačem.

/HMS/

error: Content is protected !!