Sada već bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane proveo je vikend u druženju s obitelji. Najavio je kako se ide odmoriti nakon naporne sezone u kojoj je smijenjen.

Nekoliko španjolskih novinara se okupilo kako bi dobilo ekskluzivan, prvi intervju sa Zidaneom koji više nije trener Reala, ali je zamalo došlo do fizičkog sukoba. “Je li bila pogreška poslati ono pismo u javnost?” upitao je novinar.

“Još uvijek postavljaš glupa pitanja kao i ranije? Tvoj posao je sramota. S tobom je uvijek isto. Znaš me, znam te. Hajde dođi da popričamo bez kamera”, žestoko je uzvratio Zidane.

Podsjetimo, Zidane je prilikom odlaska napisao oproštajno pismo u kojem se osvrnuo na svoj rad i rezultate, ali i odnose u klubu s kojima nije bio zadovoljan, piše Index.hr.

“Idem, ali ne skačem s broda i nisam umoran od treninga. U svibnju 2018. godine sam napustio klub jer smo tijekom dvije i pol godine imali toliko pobjeda i trofeja da sam osjećao da je potrebno nešto novo kako bi klub ostao na vrhu. Danas su stvari drukčije. Odlazim jer osjećam da mi klub ne pruža povjerenje koje mi je potrebno, ne pruža mi podršku da gradim nešto u srednjem ili dužem roku. Poznajem nogomet i zahtjeve kluba poput Reala, znam da moraš otići ako ne pobjeđuješ. Ali ovdje je zaboravljena jedna vrlo važna stvar, sve što sam gradio iz dana u dan je zaboravljeno. Sve što sam učinio vezano za odnose među igračima i 150 ljudi oko momčadi s kojima sam radio. Ja sam rođeni pobjednik i ovdje sam bio da osvajam trofeje, ali iznad svega mi smo ljudska bića, imamo emocije i svoj život. Imam osjećaj da te stvari nisu bile cijenjene”, stoji u pismu, između ostalog.

/HMS/

error: Content is protected !!