Košarkaši Brooklyn Netsa na svom su terenu svladali Milwaukee Buckse sa 114-108 u petoj utakmici polufinala NBA doigravanja Istočne konferencije, pa su poveli s 3-2 u seriji na četiri pobjede.

Bucksi su bolje otvorili susret i nakon prve četvrtine imali su 14 koševa prednosti, a na poluvremenu je bilo 59:43 za gostujuću momčad. Ipak, domaćini su se u nastavku probudili i uspjeli su preokrenuti zaostatak od 17 koševa iz sredine treće četvrtine. 

Prvo ime dvoboja bio je fantastični Kevin Durant, koji je postigao 49 koševa, uz 17 skokova i 10 asistencija. Tako je postao prvi igrač u povijesti NBA lige koji je u jednoj NBA utakmici ubacio 45 ili više koševa te uz to imao i najmanje 15 skokova i 10 asistencija. Dodao je tome tri osvojene lopte i dvije blokade.

Durant je u igri proveo svih 48 minuta, a iz igre je pogodio 16 od 23 pokušaja.

Duranta je kod pobjednika pratio Jeff Green s 27 poena, a Buckse je predvodio Giannis Antetokounmpo koji je ubilježio 34 poena, 12 skokova, četiri asistencije i dvije blokade.

Šesta utakmica ove serije bit će odigrana u noći s četvrtka na petak po srednjoeuropskom vremenu (2.30 sati), a domaćin je Milwaukee.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!