Hrvatski veznjak Luka Modrić oprostio se od sada već bivšeg kapetana Real Madrida Sergija Ramosa porukom na društvenoj mreži Instagram rekavši da mu je on od prvog dana u glavnom gradu Španjolske bio posebna osoba, te mu je poručio da je uvijek bio pravi primjer suigrača i vođe tima. Ramos je u Real Madrid došao 2005. godine iz Seville i za Kraljevski klub je odigrao 671 utakmicu. ono što je posebno impresivno je da je kao stoper u dresu madridskog kluba postigao čak 101 pogodak.

Modrić je poručio Ramosu da u njemu uvijek može imati prijatelja, a dodao je i to da mu teško pada činjenica što se mora oprostiti od njega.

“Prijatelju i brate, teško mi se oprostiti od tebe… Od prvog dana kada sam stigao u Madrid bio si posebna osoba za mene, patili smo i uživali zajedno, ali iznad svega smo pobjeđivali. Bio si primjer kao suigrač i kapetan. Nedostajat ćeš mi, a već znaš da u meni imaš prijatelja. Hvala ti na svemu i sretno”, napisao je Modrić.

S Kraljevima je Sergio Ramos osvojio 22 trofeja, od kojih su najvažniji pet titula prvaka Španjolske i četiri titule Lige prvaka.

Podsjećamo, Real je svom dugogodišnjem kapetanu ponudio jednogodišnji ugovor što je pravilo kluba kada su igrači stariji od 30 godina u pitanju, što je Ramos odbio, a kada je na kraju odlučio ipak prihvatiti tu ponudu, ona više nije bila na stolu i jednostavno je morao napustiti klub.

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!