Britney Spears javila se nakon duže pauze i rekla kako nije sigurna hoće li ikada više izići na scenu.

– Jesam li spremna ponovno stupiti na scenu? Hoću li ikad više izići na pozornicu? Nemam pojma. Trenutačno se zabavljam, u životnoj sam tranziciji i uživam – rekla je.

image

Nekadašnji idol milijuna tinejdžera nije nastupila u javnosti od listopada 2018. godine kada su je obožavatelji mogli vidjeti na Grand Prixu Formule 1 u Austinu u Teksasu, na kraju njezine svjetske turneje “Piece of Me”.

Ovoga tjedna odgovarala je na pitanja svojih obožavatelja na društvenim mrežama i rekla, između ostalog, kako joj je najdraže poslovno putovanje bilo ono u Italiju, gdje je boravila s dizajnericom Donatellom Versace, a odgovorila je i na pitanje koji broj cipela nosi: broj 7 (37,5 europski brojevi).

image

Britney se javila svojim obožavateljima tjedan prije svog obraćanja sudu u Los Angelesu koje će se održati 23. lipnja. Tog dana  pjevačici će dopustiti da kaže zašto je zatražila od suda da se njezin otac Jamie Spears makne s mjesta njezina skrbnika. Skrbništvo je nedavno ponovno izazvalo prašinu nakon što je pušten dokumentarac New York Timesa pod nazivom “Framing Britney Spears”.

Britney je frustrirana što mora posljednjih 13 godina živjeti pod očevim skrbništvom.

PIŠE MIRJANA RAŠEVIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!