Dappy, 34-godišnji reper pravim imenom Costadinos Contostavlos (nekadašnji član grupe ‘N-Dubz’), snimao je u Londonu glazbeni video, a prepoznao ga je čovjek s Tower Bridgea.

Reper je čuo kako mladić viče njegovo ime i mahnito maše iz rupe u luku mosta točno iznad Temze. Mjesto su ogradile hitne službe, a Dappy je pozvan da pod policijskim nadzorom razgovara s muškarcem.

image

Dappyjeva djevojka Imanie objavila je na Instagramu: “Daps mu je rekao da mu je život dragocjen i da ga voli… razgovarao je s njim na mostu… čovjek i njegova obitelj su sada zajedno i on je živ i zdrav.” Imanie je također napisala: “Doista vjerujem da nas je Svemir poslao na taj most kako bi Daps mogao spasiti život ovog čovjeka. Čim je prepoznao Dapsa, njegovo se cijelo ponašanje promijenilo; vidjeli smo kako mu se u očima pojavljuje nada.” Dappy je naknadno podijelio post svoje djevojke, rekavši: “Nisam ni htio ništa reći, ali yooo.”

Dappy je bio pokretač “N-Dubza”, osnovanog u Cambden Townu početkom 2000. Grupa je izdala svoj debitantski album 2008., a razišla se 2011. kako bi svatko krenuo svojim putem. Iako se govorilo o ponovnom okupljanju, do toga nije došlo. Dappy se pojavio u Celebrity Big Brotheru 2014. godine.

PIŠE MIRJANA RAŠEVIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!