Nakon što su u nedjelju odigrane posljednje utakmice u skupini A na Euru, danas su na rasporedu ogledi zadnjeg kola u skupinama B i C.

Od 18 sati kreće rasplet u skupini C. U Bukureštu će igrati Ukrajina i Austrija, a na Johan Cruijff Areni u Amsterdamu Sjeverna Makedonija i Nizozemska.

Nakon dva kola ljestvicu skupine C predvode Nizozemci sa šest bodova, koji su prije zadnjeg kola osigurali prvo mjesto. Slijede Ukrajina i Austrija koje imaju po tri boda, dok je posljednja Sjeverna Makedonija bez šansi za prolazak u nokaut fazu.

Utakmice zadnjeg kola u skupini B igraju se od 21 sat, a sastaju se Finska i Belgija te Rusija i Danska.

Prvi putnik u osminu finala je poznat, to je Belgija koja je s dvije pobjede prije zadnjeg kola osigurala nokaut fazu. Na drugom i trećem mjestu su Rusi i Finci sa po tri pobjede, a posljednja je Danska bez bodova, no ne i bez šansi za prolazak dalje.

Gosti u našoj današnjoj emisiji sportski analitičar Ivan Ereš Šire i trener NK Ljubuški Damir Vučić kratko su analizirali pet utakmica koje su odigrane u subotu i nedjelju i najavili četiri utakmice koje se igraju danas.

Na kraju emisije, redovita nagradna igra za slušatelje u kojoj naš sponzor emisije – restoran Amfora nagrađuje pobjednika poklon bonom u vrijednosti 30 KM.

Poslušajte analizu:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!