Francuski velikan PSG želi do kraja ovog tjedna ostvariti transfer bočnog igrača Intera Achrafa Hakimija (22). Pariški klub nudi 70 milijuna eura plus bonuse. 

Ta ponuda prihvatljivija je Interu od Chelseajeve, koji nudi 60 milijuna eura plus lijevog braniča Marcosa Alonsa, objavili su talijanski mediji.

Achraf Hakimi je ponikao u Real Madridu, ali kod trenera Zinedinea Zidana nije dobio priliku, pa je dvije sezone proveo na posudbi u Borussiji Dortmund (20182020), a njegov talent došao je do izražaja u drugoj sezoni posudbe Borussiji. 

Po isteku posudbe, u rujnu prošle godine, Real Madrid je marokanskog reprezentativca prodao Interu za 45 milijuna eura. Hakimi, koji može igrati desnog ofenzivnog braniča ili krilo, i u Interu je dokazao svoju vrijednost, te je bio jedan od važniji igrača na putu do naslova prvaka Italije. U 45 utakmica u svim natjecanjima upisao je sedam golova i 11 asistencija. 

No, budući da je Inter u teškoj financijskoj situaciji mora prodavati igrače, a kad su vagali hoće li na transfer listu staviti argentinskog napadača Lautara Martíneza ili Hakimija, odlučili su se za marokanskog nogometaša. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!