Tijekom današnjeg zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS), došlo je do verbalnog obračuna između predsjedatelja NSRS Denisa Šulića i SDS-ovog zastupnika Nebojše Vukanovića.

Na snimci , koji je objavio Vukanović, može se vidjeti da Šulić prekida Vukanovića tijekom izlaganja tvrdeći da se udaljio od teme, odnosno točke dnevnog reda.

Vukanović je Šuliću rekao “prekini”, nakon čega Šulić daje pauzu od pet minuta. Potom Vukanović prilazi Šuliću, a drugi zastupnici su spriječili da između njih dođe do fizičkog kontakta, prenose banjalučke Nezavisne novine.

Vukanović je rekao da se mora omogućiti da zastupnici opozicije govore o temama značajnim za građane. Šulić je rekao da zastupnici ne mogu iznositi osobne kvalifikacije, kao što radi Vukanović.

“U više navrata predsjedatelj Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić me je prekidao i oduzimao mi riječ ne dozvolivši da pročitam jednu rečenicu iz intervjua Rajka Vasića, koji traži potpunu cenzuru i zatvaranje rada Narodne skupštine Republike Srpske za javnost, a nakon niza oduzimanja riječi zastupnicima opozicije došlo je do incidenta”, napisao je Vukanović kasnije na svom blogu.

/HMS/

error: Content is protected !!