Uvijek ležerni popularni pjevač Justin Bieber (27) i njegova supruga Hailey (24) ostali su vjerni svojem opuštenom modnom stilu čak i za vrijeme posjeta francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu (43) i njegovoj supruzi Brigitte (68).

Par se na društvenim mrežama pohvalio ovim susretom i objavio fotografiju na kojoj poziraju s predsjedničkim parom. Justin je, doduše, obukao odijelo, ali je neformalni dojam postigao otkopčanom košuljom, te tenisicama, prenosi Jutarnji.

No najveću kontroverzu izazvala je njegova supruga Hailey, koja je odjenula prilično dekoltiranu haljinu, te sandale s visokim potpeticama i tankim remenjem.

– Volimo te, ali zbilja si neprimjereno odjevena. Jedino što pokazuješ je nepoštovanje prema predsjedniku! – jedan je od čak 30-ak tisuća komentara koji su se našli ispod fotografije.

Većina se obožavatelja složila da par doista nije primjereno odjeven za ovu prigodu.

Inače, kako piše magazin People, detalji ovog pomalo neobičnog susreta nisu poznati. S obzirom na to da se u ponedjeljak obilježavao Svjetski dan glazbe, u Macronovoj su se predsjedničkoj palači održavali koncerti, pa postoje nagađanja da je Bieber, inače višestruki dobitnik Grammyja, zapjevao francuskoj diplomaciji.

Justin i Hailey, s kojom stalno putuje, u braku su dvije i pol godine. On je u svibnju pričao za magazin GQ, te je u intervjuu otvoreno progovorio o svojim osobnim borbama te je izjavio kako mu je upravo supruga bila najvažnija osoba koja mu je pomogla da preživi te mračne trenutke.

Ispričao je da mu je prva godina braka bila prilično teška jer je ponovno proživljavao svoje brojne traume.

– I zbog toga smo jednostavno imali manjak povjerenja. Postojale su brojne stvari koje nisam želio priznati osobi s kojom sam zato što su mi djelovale zastrašujuće. Nisam je htio uplašiti – priznao je Bieber.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!