Hrvatska nogometna reprezentacija svoj je nastup na ovogodišnjem EURU okončala 3-5 porazom od Španjolske u susretu osmine finala igranom u Kopenhagenu.

– Bila je ovo posebna utakmica za mene jer imam puno prijatelja u hrvatskoj reprezentaciji, rekao je španjolski reprezentativac Dani Olmo

Istaknuo je da su zadnje minute pokazale njihovu slabost i da je hrvatska reprezentacija mogla brzo zabiti dva gola, ali mi smo htjeli pobijediti i u produžetke smo ušli s namjerom da pobijedimo, rekao je.

Na pitanje koga priželjkuje u četvrfinalu, rekao je kako oni uvijek žele igrati protiv najboljih. 

Busquets: Zasluženo smo pobijedili

– Mogli smo i ranije završiti utakmicu, no zasluženo smo pobijedili, kazao je kapetan španjolske reprezentacije Sergio Busquets. 

– Hrvatska je nakon 1-3 promijenila sustav igre i zaigrala napadački. Nažalost, primili smo dva gola i susret je otišao u produžetak. U produžetku smo pokazali karakter i bili bolji, no bilo je trenutaka kada je i hrvatska reprezentacija igrala dobro. Bila je ovo fizički zahtjevna utakmica, no sada imamo nekoliko dana za oporavak, dodao je Barcelonin veznjak koji je proglašen za igrača utakmice.

Busquets je komentirao i potez vratara Unaia Simona koji je primio nevjerojatan autogol u 20. minuti susreta.

– Nije imao sreće, no imamo povjerenja u njega. U nastavku susreta je pokazao koliko je bio dobar.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!