Luka Modrić, Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Borna Ćorić i Donna Vekić samo su neki od vrhunskih sportaša koji su se uključili u dvodnevni humanitarno-sportski turnir “Gem Set Hrvatska” u Petrinji. Održava se na novom igralištu, koje je izgrađeno zahvaljujući Zakladi Marin Čilić.

Organizator ovog sjajnog događaja Marin Čilić sretan je:

– Presretan sam, ovo je igralište i napravljeno za djecu i sjajno je da smo danas, prvi dan i otvorili igralište Kid’s Dayom, gdje su klinci uživali, bilo je i sjajnih talenata. Kasnije smo se družili, fotografirali i dijelo sam autograme.

Sutra stižnu brojna poznata imena:

– Ne mogu se dovoljno zahvaliti svim sportašima koji će biti ovdje, kao i mnogima koji su htjeli doći, ali jednostavno zbog svojih obaveza nisu mogli. Bit će ovo sjajajn događaj, da klinic mogu vidjeti sve te sportaše u nekom drugom sportu, dodao je Čilić.

Na pitanje o tome tko je najbolji tenisač među mnogim sportašima, pretežno nogometašima, otkrio je:

– Na prošlom izdanju 2019. Luka je pokazao nevjerojatne poteze, Mandžo je u ovih zadnjih mesec dana trenirao dva-tri sata dnevno. Imao sam jučer s njim susret od 15 – 20 minuta i pokazao je stvarno da je jako puno napredovao. Vjerujem da će i Perišić biti jako zagrijan.

izravnom prijenosu na Drugom programu u utorak od 18.20 pratite polufinalne susrete i finalni dvoboj!

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!