Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavilo je da će se cijepljenje u Školi narodnog zdravlja “Andrija Štampar” danas produžiti dok se ne cijepe svi koji su danas došli u tu ustanovu u Rockefellerovoj 4, iako je . cijepljenje bilo predviđeno do 19 sati. 

Ovoga tjedna, u ponedjeljak i srijedu, na našoj lokaciji u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu cijepljeno je preko 2000 osoba. Osim onih koji su došli na cijepljenje prvom dozom cjepiva Pfizer, veći dio građana danas se cijepio i drugom dozom cjepiva Astra Zeneca ili Moderna.

Cijepljenje je prošlo u ugodnoj atmosferi, a naši građani su s puno razumijevanja pričekali svoj red. Medicinski timovi HZJZ-a i Škole narodnog zdravlja neumorno su nastavili cijepiti i iza dogovorenog vremena kako bi se cijepili svi koji danas došli na cijepljenje, objavio je HZJZ.

Cijepljenje na Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ u Rockefellerovoj 4 nastavlja se i u petak 16. srpnja od 16 do 19 sati, a građani mogu doći također bez naručivanja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!