Nakon što je u nedjelju krstio petomjesečnog sina Lorenza, nogometaš Marko Livaja vratio se na teren na kojem dugo nije igrao. Za njegov ostanak u Hajduku zaslužna je i njegova partnerica Iris koja ga je bodrila s tribina.

Nakon što je nogometaš Marko Livaja odbio multimilijunske ponude stranih klubova i odlučio ostati u Hajduku, odmah je prionuo na treniranje i igranje utakmica. Za njegov ostanak zaslužna je i njegova dugogodišnja partnerica Iris Rajčić koja mu je najveća potpora u svemu što radi, piše Gloria.

Na utakmicu Hajduka i Zrinjskog došla je i Iris i to kako bi pružila podršku partneru. Sve su oči bile uprte u nju, posebice zato što je bila u pravom ljetnom izdanju – cvjtnom topiću i kratkim hlačama, u kojima se isticala njezina vitka linija i to samo nekoliko mjeseci nakon što je rodila sina Lorenza.

image

To ne čudi jer je Iris ipak fitness trenerica pa je zbog izgrađenih mišića brže došla u formu. Malenoga je par krstio ove nedjelje u crkvi na Sustipanu, manjem poluotoku smještenom nedaleko od središta grada Splita.

Lorenzo je njihovo drugo dijete, dobili su ga u ožujku ove godine, a 2017. par je dobio kćerkicu Elizabet.

Ekskluzivne fotografije s krštenja donijela je Gloria.hr, a kuma malenom Lorenzu bila je splitska glumica Ana Gruica Uglešić koja se kumstvom pohvalila i na društvenim mrežama.

“Krstili smo našeg malog Lorenza. Hvala mami, mojoj Irki i tati Marku što su me počastili tako važnom ulogom u Lorenzovom životu… Kao i kuma Matu. Uvijek ćemo biti tu jer tome kumovi i služe”, napisala je Ana.

image

Osim Gruice, krštenju je prisustvovala i TV urednica i novinarka Lana Pavić. Slavlje nakon obreda u crkvi nastavilo se u hotelu Park.

Livajinoj odluci da ostane u Hajduku pomogao je prvenstveno trud njegove partnerice koja je dijelila objave Livajinih fanova i navijača Hajduka koje su mu pisali pod hashtagom #livajaostani te je vjerojatno uvelike utjecala na odluku svog partnera. Iris su nakon toga danonoćno stizale poruke zahvale od navijača i fanova ‘Hajdukove desetke‘, a neki su joj čak ponudili pomoć u kućanskim poslovima.

“Pozdrav Iris. Kad ti god bude tribalo ić u dućan slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći… Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja… Lijep pozdrav i svako dobro… ŠAMPIONI”, napisao joj je jedan od navijača.

Par već neko vrijeme planira i vjenčanje, no nikako da ga realiziraju jer im stalno nešto staje na put.

“Vjenčanje smo stalno odgađali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smiri, krećemo s pripremama”, poručila je Iris.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!