U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu pod okriljem noći na 25. kilometru zagrebačke zaobilaznice, između čvorova Lučko i Buzin, život je izgubila 28-godišnja Anida Z. iz Travnika.

Nesretna djevojka je, naime, bila suvozačica u osobnom automobilu Audi A3 švicarskih nacionalnih oznaka koji se kretao u smjeru istoka i koji se u jednom trenutku, oko 2:30 sati, pod nerazjašnjenim okolnostima zabio u stražnji dio kamiona jedne mađarske firme, piše Jutarnji.hr.

I dok su vozač i suputnik sa stražnjeg sjedala u teškom stanju prevezeni u zagrebačku bolnicu na sanaciju ozljeda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa.

Njeno tijelo je prevezeno u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija, nakon čega će ga preuzeti ožalošćena obitelj i organizirati prijevoz do Travnika u Bosni i Hercegovini.

Na mjesto tragične nesreće nakon dojave odmah su pristigle ekipe Hitne pomoći te policija koja je ostatak noći te cijelo prijepodne provodila očevid kako bi rekonstruirala cijeli tok događaja.

Prema neslužbenim informacijama, vozač se ne sjeća kako je do nesreće došlo, a prema dostupnim informacijama, putovali su iz Švicarske za Bosnu i Hercegovinu te su kroz Hrvatsku bili samo na proputovanju.

Iz okolice Zuricha, gdje žive, krenuli su u ranim poslijepodnevnim satima utorka računajući da će s prvim zrakama sunca u zoru doputovati u rodnu BiH. Međutim, vozača je najvjerojatnije svladao umor koji se pokazao kobnim na zagrebačkoj zaobilaznici kada se velikom brzinom zabio u kamion.

Okolnosti tragedije bit će poznate nakon što policija dovrši istraživanje nakon kojega će uslijediti i odgovarajuća kaznena prijava.

Jedna od prijateljica poginule djevojke s kojom su novinari Jutarnjeg lista razgovarali, kroz suze je jedva smogla snage reći da se s Anidom trebala naći, te da joj je kupila poklončić za uspomenu nakon što je proljetos okrenula novu stranicu života i u Švicarsku otišla trbuhom za kruhom upustivši se u poduzetničke vode.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!