Prvi put nakon 17 godina i drugi put uopće Slaven Belupo je s tri boda otišao s gostovanja kod Dinama u Maksimiru. Velik je to trijumf Koprivničana i prvi put da je Dinamo otvorio hrvatsko prvenstvo porazom.

Trener branitelja naslova Damir Krznar bio je realan:

– Slaven je bio izuzetno organiziran i dobar u defenzivnom bloku, mi smo tražili, tražili, tražili put do njihova gola. Nije to danas išlo kako smo očekivali, nismo ga našli. Imali smo tu jednu dozu strpljenja. Prvo poluvrijeme tražili smo taj put, ali nismo ga našli. Na poluvremenu smo napravili sitne korekcije, a u trenutku kada smo polako lovili konce presjekao nas je taj nesretno primljeni drugi gol. Ali, rekao sam već, bez obzira na taj primljeni gol nismo danas zaslužili nešto više o ovog poraza, nažalost, rekao je trener Dinama Damir Krznar po završetku prve utakmice nove sezone.

– Nema nam druge nego ovu gorčinu pretvoriti u dodatni elan, želju i volju. Slaven je danas zaista ostavio sve na terenu, dao je sve od sebe. Pokazali su kako se brani rezultat i vodstvo i nama je to pouka da rukama i nogama moramo i mi doći do pogotka protiv Omonije, zaključio je Krznar.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!