Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi sa svojom je Argentinom osvojio Copa Americu, u finalu su pobijedili najveće moguće protivnike, reprezentaciju Brazila na Maracani. Sjajni je Argentinac konačno s reprezentacijom stigao do bitnog trofeja te je imao pravu momčad iza sebe, koja je na terenu radila za njega. A tada je on najbolji.

Vratar Aston Ville, Emiliano Martinez, branio je čudesno za Argentinu te je nakon završetka turnira hvalio Lionela Messija. Neki bi rekli malo je i pretjerao:

“Volio bih da sam s njim igrao svaku utakmicu. Bio bih puno bolji golman”, kazao je u razgovoru za Ole Emiliano Martinez. Golman Aston Ville imao je veliku podršku od najboljeg igrača Barcelone tijekom Copa Americe te je u njemu stekao velikog prijatelja.

“Došao je i zagrlio me u polufinalu. Na Instagram je postavljao određene stvari o meni i to mi je dalo dodatnu snagu u finalu. Zabio je svoj gol iz jedanaesterca i došao je do mene, zagrlio me i rekao mi da ću obraniti barem jedan udarac. Najmanje što sam mogao uraditi za njega je pomoći mu da dođe do finala”, istaknuo je Martinez.

Sjajni golman dodao je kako bi dao život za Lionela Messija.

“Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega”, rekao je Martinez.

Pred Messijem je novi veliki izazov, Svjetsko prvenstvo u Kataru, tek će se vidjeti kako će Argentina proći na tom natjecanju sljedeće godine. Posljednje Svjetsko prvenstvo Lionela Messija kao aktivnog nogometaša.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!