Iako društvenim mrežama “kruže” razne neprovjerene informacije o 19-godišnjoj Clei Brozović nestaloj u Frankfurtu 17. srpnja, još uvijek nema konkretnijih informacija o tome gdje se nalazi.

Clein otac Leon Brozović je došao u Frankfurt gdje traži kćer. Ponudio je 30.000 eura nagrade onome tko eventualno zna gdje je i odvede je u jednu od policjskih postaja.

– Zamolio bih da se podijeli ovaj letak koji smo polijepili po Frankfurtu, dajem nagradu onome tko ju dovede u policiju, 30.000 eura imam kod sebe. Hvala svima koji su se javili al nemam snage više ovo je preveliko bez obzira na to što su mi svi izašli u susret. Hvala i podijelite ovo molim vas – napisao je Leon Brozović na svom Facebook profilu, piše Fenix-magazin.de.

Clein nestanak je prijavljen i na stranici Nestali.hr (Nacionalna evidencija nestalih osoba). Na toj stranici piše kako je Clea nestala u Frankfurtu, Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9. . Policija napominje kako je riječ o osobi koja pripremeno boravi u Njemačkoj, a da je navedena adresa posljednja poznata obitelji. Clea ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Iz policije pozivaju građane da ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli jave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Brat, ostali članovi obitelji i prijatelji mole sve koji nešto o Clei znaju i u Njemačkoj, neka jave policiji ili nekome od obitelji.

Izvor:fenix-magazin.de

error: Content is protected !!