Gorica je svladala Istru u Puli s 2:1 i tako su stigli do druge pobjede u tri kola. Junak utakmice Kristijan Lovrić zabio je sjajan slobodnjak i time ostvario sjajno postignuće.

“Ponosan sam na čitavu momčad, izvukli smo jako tešku pobjedu. Protiv Istre je jako teško igrati, dobra su ekipa. Sama činjenica da ovdje nisam u tri godine zabio gol govori dosta o njihovoj kvaliteti i kompaktnosti. Tu sam razbio prokletstvo, ali moram istaknuti jednog suigrača. Nema ništa bez Dvornekovića. Čim je ušao je asistirao, ali svi su bili dobri u ovim sparnim uvjetima”, započeo je, pa dodao. “Idemo utakmicu po utakmicu, trener postavlja pred nas cilj. Moramo nastaviti raditi, a onda ni rezultat neće izostati. Idući cilj? Zabiti svima dvaput u ligi.”

Utakmicu protiv Hajduka najavio je ove sezone vrlo dobri Josip Mitrović:

“Zadovoljan sam svojom formom. Svi smo dobro igrali i zaslužili smo pobjedu. Bilo je jako vlažno, kako je dolazio kraj bilo je sve teže igrati. Ista uvijek igra od noge do noge, ne nabijaju loptu i nije ih lako pobijediti. Protiv Hajduka ćemo se boriti i dati sve od sebe, nadamo se novim bodovima”, rekao je.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!