Rijeka je dvaput uvjerljivo nadigrala i pobijedila Gziru, u prvenstvu ima maksimalan učinak nakon dva kola i još uvijek nije primila pogodak ove sezone.

U nedjelju je čeka najveći mogući izazov kada na Maksimiru od 21 sat gostuje kod Dinama.

“Jedna izrazito zahtjevna utakmica nas čeka protiv kvalitetnog protivnika i morat ćemo biti još bolji nego u prošlim utakmicama. Imamo samopouzdanja nakon četiri uvodne pobjede, ali ogled u Maksimiru je ipak jedna druga priča. Znamo da ova utakmica ima jednu drugu težinu, ovo će biti najteži ispit”, rekao je trener Goran Tomić.

“Jako mi je drago da smo napredovali u obrani. Napad je i lani dobro funkcionirao. Drago mi je da je i obrana na tom tragu. No ovo će biti najteži ispit i tu ćemo vidjeti gdje stojimo u odnosu na tako kvalitetnog protivnika. Morat ćemo biti kompaktni i odgovorni, ali moramo gledati i kako ćemo zabiti gol, a ne samo kako ćemo se obraniti. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, ali za njih imamo drugačiju taktiku nego za ostale protivnike”, dodao je.

“Znamo što Dinamo znači u hrvatskom i europskom nogometu. Očekujemo tešku utakmicu, spremit ćemo se kao za svaku utakmicu i dati sve od sebe. Rame? Prva utakmica je iza mene, radimo sada da bol smanjimo na minimum i pozitivan sam uoči nove utakmice”, dodao je slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!