Hrvatski tenisači i osvajači olimpijskih medalja vratili su se u Hrvatsku.

Zlatni Mate Pavić i Nikola Mektić sletjeli su u Zagreb, kao i srebrni Marin Čilić dok je Ivan Dodig otišao direktno za Sjedinjene Američke Države gdje će nastaviti tenisku sezonu.

– Svaka čast svima koji su došli. Znači nam puno. Bila mi je čast predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama, a pogotovo s kumom doći do srebra. Polufinalni dan bio je dan snova, rekao je Čilić te čestitao Mektiću i Paviću na zlatu.

– Nadam se da se vidimo u Parizu, zaključio je Čilić.

Nikola Mektić rekao je da je sretan što bio dio ove priče.

– Bili smo jako sretni kad znali da ćemo igrati u finalu. Nama je još veća motivacija bila kad su Marin i Ivan prošli. Čak smo kopirali i naše kumove s “Care”, rekao je Mektić.

– Spektakularan uspjeh za hrvatski tenis. Čestitke Marinu i Ivanu. Nadam se da ćemo ovo ponoviti u Parizu. Bilo je drugačije igrati protiv njih. Igrali smo s njima prije jedan set parova. Odigrali smo vrlo dobro, tu je počela zezancija da bi bilo lijepo igrati finale. Finale je bilo igrati čudno, naša delegacija navijala je za sve nas, bilo je pretiho na trenutke. Bio je dobar meč, ali čudan, izjavio je Mate Pavić nakon čega su zajednički rezali slavljeničku tortu, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!