Goran Đ. uhićen je zbog sumnje da je jučer prilikom održavanja Savske regate u mjestu Rača kod Bijeljine mačetom ozlijedio više osoba, potvrđeno je za portal Srpskainfo.

Tijekom regate događao se pravi kaos i došlo je di narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba, te je tom prilikom Goran mačetom ozlijedio nekoliko osoba.

Ni jedna osoba nije životno ugrožena, ali ih je više medicinski zbrinuto u Medicinskom centru Bijeljina.

– Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policijski službenici aktivno su sprečavani u primjeni svojih policijskih ovlaštenja i tom prilikom su bili prinuđeni upotrijebiti sredstva sile. Tom prilikom uhićen je G.Đ. koji je identificiran kao jedan od sudionika događaja, dok se za drugima sudionicima intezivno traga. Većina osoba je pobjegla s mjesta događaja, kako kopnenim, tako i vodenim putem – pojasnila je glasnogovornica PU Bijeljina Aleksandra Marić.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, koji se izjasnio da se radi o kaznenom djelu izazivanje opće opasnosti.

U tijeku je rad na prikupljanju svih potrebnih činjenica i dokaza, kao i na identificiranju svih osoba koje su sudjelovale u navedenom događaju.

/HMS/

error: Content is protected !!